Desert madlene cu suc de clementine

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 28 Dec 2019 | 1744 vizualizari

 

Am avut ca inspiratie reteta de madlene a lui Merisor, numai ca eu am vrut sa le fac cu suc de clementine.
Pentru un plus de gust, puteti adauga si coaja rasa de clementine.

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 1 praf sare
  • 50 g zahar
  • 50 g unt topit
  • 100 ml suc de clementine
  • 200 g faina
  • 5 g praf de copt
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert madlene cu suc de clementine:

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Se adauga untul topit si sucul de clementine.

Se cerne faina peste compozitie si se adauga praful de copt. Se omogenizeaza.

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Formele de silicon pentru madlene se ung cu unt si se pun pe o tava.

Se pune aluatul intr-o punga, se taie punga intr-un colt si se toarna aluat in fiecare forma.

Se introduce tava la cuptor pana cand madlenele sunt frumos rumenite.

Pentru un plus de gust, puteti adauga si coaja rasa de clementine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert madlene cu suc de clementine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec din albusuri